Lofft 6 | De Volgende Stap - Lofft 6
Menu
EUR
De volgende stap

De volgende stap

Door: Joey Mulders Reacties: 0

Lieve vriendinnen,

Onze stenen winkel is vanaf nu officieel gesloten en we willen iedereen bedanken voor de bezoekjes en support van de afgelopen tijd. Samen bouwen we verder aan het nieuwe hoofdstuk van Lofft 6. Op maandag 26 augustus presenteren we namelijk onze nieuwe collectie, maar eerst vakantie!

 

Wat kun je verwachten?

1. Breder assortiment: Als webshop kunnen we een nog breder scala aan producten aanbieden. We zullen voortdurend nieuwe en unieke items toevoegen die passen bij de stijl en kwaliteit die je van ons gewend bent. 

2. Afhalen van bestellingen: Hoewel we geen fysieke winkel meer hebben, blijven we persoonlijk contact belangrijk vinden. Bestellingen kunnen worden afgehaald van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13:00 uur en 17:00 uur. Uiteraard is er altijd tijd voor een gezellig babbeltje en een bakje koffie of thee.

3. Styling advies op maat: We blijven jullie graag helpen met styling advies, maar nu op afspraak en eventueel ook digitaal. Je kunt hier een afspraak voor maken via deze link. We kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte look samen te stellen.

4. Loyalty programma: Ons loyalty programma blijft gewoon actief. Alle gespaarde punten blijven geldig, zodat je kunt blijven profiteren van de voordelen die je hebt opgebouwd. 

5. Wekelijkse nieuwe collecties: Elke maandag presenteren we om 17:00 uur een nieuwe collectie. Dit betekent dat er altijd iets nieuws en spannends te ontdekken valt in onze webshop.

 

Blijf verbonden

We willen jullie nogmaals bedanken voor de jarenlange steun en hopen dat jullie deze nieuwe stap samen met ons willen maken. Blijf ons volgen op onze sociale media kanalen en abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, nieuwe collecties en speciale aanbiedingen.

Bedankt voor jullie vertrouwen en we zien jullie graag online!

Met vriendelijke groet,

Ineke & Joey


Reacties (0)

gravatar
Jeannette Linterman
Geplaatst op 2024-08-01 16:44:32
Super

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »